lauantai 8. toukokuuta 2010

Nostalgiaherkkuja

Pysähdyin eilen kaupassa keksihyllyn kohdalle, koska bongasin KultaMarie-keksipaketin. OOOOOH! Samantein tuli mieleen sateiset päivät mökillä, jolloin istuttiin ikkunan edessä katsomassa ja kuuntelemassa sadetta ja syötiin Marie-keksejä, jotka olivat harvinaisempaa herkkua, samoin kuin muutkin makeat herkut.
Bongasin kaksi muutakin nostalgisia fiiliksiä herättävää pakettia, Doris-keksit ja Muro-keksit. Voi tätä historian lehtien havinaa =D





Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Päätin näitä paketteja fiilistellessäni, että joku päivä on kyllä järjestettävä jonkinmoiset nostalgia-kahvit, jonne ihmiset tuovat lapsuutensa mieleenpainuvimmat herkut, mikäli niitä vielä löytyy valikoimasta =)


Tein vähän aikaa sitten samaan asiaan liittyen galluppia kavereiden parissa lapsuuden karkeista, koska olin bongannut karkkihyllystä varsin tutunnäköisiä pusseja, ja suurin osa päätyi samaan tulokseen kuin minä, seuraavia karkkeja en ole koskaan ostanut itse, vaan niitä on joko syöty isovanhemmilla, tai saatu heiltä lahjaksi.




Meillä oli isosiskoni kanssa aina kauhea kiire jakaa karkit, ettei kumpikaan vaan saa enemmän Kisskiss-karkkeja, koska niissä oli niin hienot käärepaperit =)



Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Jos jonkin näistä pusseista ostaisi itse, maistuisiko se vielä samalta, kun mummolassa karkkikulhosta?

2 kommenttia:

  1. Nyt alko tekemaan mieli Marie-kekseja. Ne on kylla semmosta mokkielaman tunnusherkkua. Ja Fazerin pussista parhaimpia KisKis potkyla karkit!

    VastaaPoista
  2. Marie-keksit rules! Ne on tavallaan aivan mauttomia, mutta maistuvat kuitenkin hyvälle=)
    KissKissit on edelleen mun suosikkeja, ja niitä saa edelleen mummolassa =)

    VastaaPoista