maanantai 30. marraskuuta 2009

Jalat lämpimiksi =)

Ystäväni pyysi, että tekisin hänelle villasukat ja päätin yllättää hänet ja tehdä kaksi paria sukkia lämmittämään varpaita.

En ole kovin kokenut neuloja, mutta sukat osaan kyllä kilkutella puikoilla kokoon sujuvasti.

Minussa piilee ilmeisesti hyvin kunnianhimoinen ja itseluottamuksellinen puoli, koska kun ystävälläni ei ollut toiveita mallin suhteen eikä muita rajoitteitakaan, kun että olisi mukavaa jos niissä olisi pinkkiä ja mustaa, niin päätin suunnitella hänelle jotain kivaa ja spesiaalia.
Suunnittelin sitten MELKO haastavan mallin...ja versio 1 päätyi purettavaksi toimimattomuuden vuoksi jo ensimmäisen kymmenen sentin jälkeen *huoh*.

Versio 2 taas ei loppujen lopuksi miellyttänytkään ilmeisen vaativaa mieltäni ja päätyi sekin takaisin keräksi(ja se oli jo paria senttiä vailla valmis...)

Versio 3 sitten VAIN parin pienen purkamisen *kröhm* jälkeen valmistui *hurraa!hurraa!* ja olen kyllä tyytyväinen lopputulokseen=D



Tarina toistui melko samanlaisena myös sukkapari numero kahden kohdalla (omista virheistäänhän ei voi oppia...=D ) mutta sekin lopulta valmistui =)



Ystäväni oli sukkiinsa hyvin tyytyväinen ja se sai kaikki "vastoinkäymiset" eli suunnattoman määrän kirosanoja, vihaiset katseet kohti lankakerää ja purkamissessiot unohtumaan XD

2 kommenttia:

  1. Söpöjä sukkia! Itse en osaisi.

    VastaaPoista
  2. Kiitos =)
    JOs minä onnistun tällä kärsivällisyydellä, niin eiköhän se ole kenelle vaan mahdollista XD

    VastaaPoista