maanantai 9. marraskuuta 2009

Tuoksuviidakko


Isoäitini opetti minulle jo lapsena ollessani, että hyvä hajuvesi voi pelastaa päivän. Jos on huonolla mielellä, niin hyvä hajuvesi piristää ja nostaa mielialaa.

Tästä syystä hän itse käytti aina ihanalta tuoksuvia hajuvesiä ja osti ulkomaanmatkoilta kauniita, tuoksuvia saippuoita.
Jotkut ihmiset ostavat kotiinsa matkamuistoja, Mummini osti saippuoita.
Vaikka Mummini "opetus" saattaa kuullostaa pinnalliselta, niin siinä on kuitenkin hyvä ydin,uskon, että hän halusi samalla sanoa, ettei kaikkea kannata ottaa niin kuolemanvakavasti =)

Johtuuko sitten Mummin opetuksesta vai jostakin muusta, mutta hajuvesi todella piristää mieltäni ja usein ilman sitä olo tuntuu jotenkin alastomalta (vaikka olisikin vaatteet päällä =D )

Olen monta kertaa kiittänyt onneani siitä, että vaikka olen todella herkkäihoinen, niin ihoni kestää hajuvedet erinomaisesti.

Nyt suosikkihajuveteni alkaa taas kerran olla uhkaavasti lopussa, joten olen polttavan kysymyksen parissa, ostaako edelleen sama hajuvesi,vai vaihtaisiko uuteen?



Mochinon Funny on ollut pitkään suosikkini ja koska käytän paljon hajumuistiani, niin tähänkin hajuveteen liittyy niiiiiiiin paljon muistoja...

Kävin tuoksuttelemassa hajuvesiä ja tekisi mieli ostaa "talvituoksu", eli inasen raskaampi ja mausteisempi tuoksu. Yhdeksi hyvin potentiaaliseksi vaihtoehdoksi nousi
Mochinon Glamour, jo pakkaus on mielettömän ihana <3



Toinen suosikki uudeksi, tai "kakkostuoksuksi" olisi Versacen Bright crystal




Vaikka hajuveden "valintaongelma" voi tuntua pinnalliselta, niin itselleni ainakin tuoksut ovat tärkeitä ja jos voi tuoksua hyvältä, niin miksi ei =)

1 kommentti:

  1. Moi :)
    Mummisi on harvinaisen oikeassa. Mikään ei ole sen ihanempaa kuin tuoksu. Itse olen kauhean yliherkkä hajuille, mutta pystyn käyttämään tuoksusaippuaa ja vartalovoidetta.

    Raahaan kotiini uskomattoman määrän tuoksuja ja saippuoita. Tykkään kun saan valita, mille tuoksun.
    Parasta on, jos saippualle löytyy tuoksuvoide ja deodorantti. Silloin yksi tyty on tositosionnellinen.

    Blogisi on kivan näköinen!

    VastaaPoista