perjantai 26. helmikuuta 2010

Karvakaulus

Ostin viime talvena karvakauluksellisen neuletakin ja olin unohtanut kokonaan sen olemassaolon kunnes toissapäivänä jumpassa aloin miettiä, mitä laittaisin illalla päälle tyttöjen illallista varten. Miten voikin olla, että muistan neuletakin olemassaolon kesken JUMPPATUNNIN, mutta en muulloin??

Aiemmin en ole juurikaan lämmennyt karvavaatteille, mutta viime vuosina olen alkanut harkita jopa lyhyttä tekoturkitakkia, oikeaa turkista en pukisi koskaan päälleni.

Neuletakki on sini-violettia ihanan pehmeää neulosta ja lämmittää yllättävänkin paljon, vaikka on melko ohut ja sopisi aika kivasti vaikka Pariisinkin kaduille....(pitää alkaa kohta oikeasti jo miettimään matkalaukun sisältöä =D )


1 kommentti:

  1. Vastasin omaan blogiin, mutta pistän saman tännekin, että varmasti saat tiedon.. Toivottavasti ymmärrät mun sekavan selityksen :)

    http://tinypic.com/
    siinä on upload images & videos -> file kohtaan haluamasi kuva,
    resize-kohasta muuta kuvan koko, (mä käytän tota Message board (640x480) kokoa.) Sit se lataa sen. Siihen tulee lista erilaisia koodeja, kopioit niistä sen HTML for Websites-koodin ja liität omaan postaukseen.

    Kirjautuminen ei oo pakollista, mutta sillon pystyy lataamaan useamman kuvan kerralla.

    VastaaPoista